Golf Daddy - your golfcaddie!

better fit. better game.

better fit. better game.

Custom Fitting studio on golfhallilla

Tervetuloa Messukylän golfhallille!

Custom Fitting sopii jokaiselle ja tarkoittaa golfmailojen trimmaamista pelaajalle sopiviksi. Pelkistettynä fittaus voi sisältää putterin varren lyhentämisen ja gripin uusimisen. Fittaus voidaan tehdä esimerkiksi vain draiverille - nykyisen mailan toimivuutta ja ominaisuuksia voidaan verrata uusiin draivereihin.  Laajimmillaan fittaus ei kuitenkaan välttämättä tarkoita vain yhtä golfmailaa, vaan kaikkia golfbägissä olevia mailoja voidaan tarkastella "yhtenä kokonaisuutena".

Golfissa tunne ja luottamus on iso osa peliä. Kun tiedät pelaavasi sinulle sopivilla välineillä, voit varmemmin saavuttaa tunteen siitä, että pelisi on siltä osin kunnossa. Mailojen fittaaminen ei "aina" tarkoita sitä, että koko mailasarja, tai edes suurin osa mailoista menee "uusiksi". Flight Scope analysaattorilla saamme tarvittaessa selville mm lyöntimatkojen pituudet eri mailoilla.

Olemme rakentaneet golfhallille Messukylään erillisen studion mailojen fittausta varten. Custom fittingissä käytössämme on Flight Scope lyöntianalysaattori. Lisätietoa Flight Scope analysaattorista voit katsoa tästä.

Varaa fittausaika arkipäivisin heti puolenpäivän jälkeen, silloin tarjoamme sinulle korillisen rangepalloja ennen fittausta tapahtuvaa lämmittelyä varten.

Soita ja kysy lisätietoja + varaa aikasi Custom Fittaukseen puh. 010-5050600 

Uutiset

 • 4.1.2018 15.47

  Uusi opetuskursseja julkaistu 4.1.2018 !

  Kaisalle uusi talvikurssi ja Anssi Kankkosen klinikat nyt julkaistu
  Lue lisää

 • 27.12.2017 18.51

  Vanhentuvia liikuntaseteleitä ?

  Tule hankkimaan niillä talvitreeniä tai golfopetusta
  Lue lisää

 • Uutisarkisto

Tulevat tapahtumat